Яремче Готелі

Яремче Готелі

Чудовим прикладом сучасної готельної інфраструктури є мальовниче містечко в серці Карпат – Яремче. Величні Карпати впритул межують з сучасними готелями світового рівня! Басейни, сауни, масажні салони, унікальні соляні гроти завжди доступні Вам, якщо Ви обрали відпочинок в готелях Яремче! Готелі в Яремче пропонують своїм відвідувачам вишукані ресторани з стравами гуцульської, української та європейської кухонь, бари та паби з різноманітними сортами живого пива, а також затишні номери! Мандрівка гірськими стежками, сходження на вершини Карпат, захоплюючі гірські річки та водоспади чудові в будь-яку пору року. Колорит місцевого населення нікого не залишить байдужим. Сувеніри, одяг, прикраси місцевих ринків унікальні!
Почути звуки трембіти і спробувати оригінальну бринзу можна лише в Карпатах та Яремче! Крім того щороку природа Карпат дарує щедрий урожай різноманітних грибів та ягід, надзвичайно смачних та корисних для здоров’я Вас та Ваших дітей! Майже незаймана природа карпатських гір доступна Вам завжди і в усій своїй красі!
Рівень сервісу готелів Яремче відповідає найвищим світовим стандартам, проте порадує своїх відвідувачів демократичними цінами! Яремче Готелі яскраве свідчення суттєвого поступу України в плані готельно-розважальної інфраструктури найвищих стандартів!

Popular